up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Ексклюзивна дегустація від ФСГ “Західний равлик”

Ексклюзив серед зими! Переможці акції від ГС “Карпатський смак” мали чудову нагоду першими відвідати ексклюзивну дегустацію від Смак українських Карпат та Ферма Західний Равлик і скуштувати неймовірні делікатеси.

 

Смачна грибна юшка з равликами, фаршировані равлики по-бурбунськи, песто з в’яленими томатами та медово-гірчичним соусом. А ще хрусткі тарталетки з маринованим равликом та біла ікра – це щось неймовірне. Грілись під Карпатський аператив.

 

 

Не лише смакували, а в теплій, домашній атмосфері спілкувалися із виробником, засновницею Ферма Західний Равлик – Ірина Демчина-Юськевич. Вона розповідала як разом із чоловіком розпочинали равликову справу в Україні, про свої злети і падіння. А ще Ферма Західний равлик охоче ділиться досвідом з кожним, хто хоче розпочати власну справу. До слова, вже більше 500 людей пройшли навчання на фермі та опанували таке оригінальне ремесло.

Було неймовірно цікаво познайомитись з кожним, поспілкуватися і в такій дружній атмосфері провести неділю.

До наступних зустрічей у нас на дегустація від Смак Українських Карпат. Ми пропонуємо не лише дегустації равликів, а також нашу традиційну – із смаколиків з Карпат.

Ферма Західний Равлик запрошує кожного: і дорослих і дітей на ферму, повчитись, посмакувати, і просто відпочити. 

Замовлення дегустації за телефоном (067)152 87 23.