up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

До уваги фермерів Львівщини

 Як фермеру допомогти збути свою продукцію в умовах карантину? Чи дозволені ярмарки, ринки, стихійна торгівля? Яких правил та умов від санітарного лікаря повинні дотримуватись виробники при продажу продукції?

Ці та інші питання, обговорили вчора на робочій зустрічі в ДЕПАРТАМЕНТ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОДА. Участь в обговоренні взяли представники Львівської міської ради, головне управління Держпродспоживслужби, громадські організаціі в сфері аграрного сектору та економіки, а також представниця ГС “Карпатський смак” .

Загалом, було вирішено, найближчим часом розглянути можливість проведення ярмарків фермерської продукції «Добрі традиції Галичини» у Львові. Під час зустрічі обговорено питання локації проведення ярмарок, правил та вимог до торгівлі в умовах карантину, а також можливості кооперації виробників за для полегшення логістики та торгівлі.

За результатами зустрічі досягнуто домовленостей щодо опрацювання з кооперативами, фермерами та громадами участь у ярмарках та асортимент продукції. Окрім цього за умов недопущення захворюваності домовились про проведення заходів напередодні Зелених свят на території парків та скверів у спальних районах міста Львова. Інформацію проведення ярмарок буде висвітлено додатково та кожен охочий фермер, виробник, зможе взяти у них участь.