up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Дорога вина та смаку у Закарпатті

6 березня, у Мукачеві відбулися установчі збори Громадської спілки “Дорога вина та смаку Закарпаття”, в яких взяли участь понад 30 учасників. Серед них були і представники ГС “Карпатський смак” – Голова Правління – Павло Тізеш, ТМ “Пан Еко” та ФГ “Гашпар”- Олександр Гашпар.

Під час зустрічі було  сформовано спільний план дій, обрано керівні органи організації, затверджено статут та стратегію розвитку. Також відбулася презентація унікальної продукції місцевих виробників.

Захід відбувся в рамках реалізації Проекту ЄС Geographical Indications in Ukraine/Географічні зазначення в Україні під модерацією  експертів Олени Мотузенко, Валерії Бондаренко та Світлани Злобіної.

На черзі – реєстрація спілки та робота над знакуванням Дороги вина та смаку Закарпаття. Розвиток еногастрономічного туризму в Закарпатті підтримує Закарпатська ОДА, з якою Проєкт ЄС тісно співпрацюватиме надалі.

Триває робота над створенням єдиного всеукраїнського Інтернет-порталу «Дороги вина та смаку України». Він міститиме інформацію щодо створених маршрутів та їх учасників. Так кожен турист зможе вибрати собі напрямок подорожі та скласти до неї карту, відповідно до бажань.

Фото зі сторінки: 

Geographical Indications in Ukraine/Географічні зазначення в Україні