up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

ГС «Карпатський смак» долучається до руху Slow Food

«Кожен має право на добру, чесну, чисту їжу!»

ГС «Карпатський смак» долучається до руху Slow Food. Хочемо, щоб кожен українець споживав тільки якісний, натуральний, чистий продукт, вирощений чи зроблений на своїй землі.

Слоуфуд, Slow Food — це анти-споживацький рух, що сприяє місцевим продуктам та традиційній їжі. Був заснований Карло Петріні в Італії в 1986 році. Налічує понад 100 тисяч прихильників у більш, ніж 160 країнах, серед яких і Україна. Позиціонується як альтернатива швидкому харчуванню, прагне зберегти традиційну та регіональну гастрономічну культуру та заохочує розведення сільськогосподарських рослин, насіння та худоби, характерних для місцевої екосистеми та спрямований проти глобалізації сільськогосподарської продукції.

Філософія:

Добра їжа – якісний продукт з повним смаком;
Чиста їжа – природність у виробництві та транспортуванні товару.
Чесна їжа – адекватне ціноутворення та піклування, як про споживачів, так і про виробників (справедлива оплата та гідні умови праці для виробників).

ГС “Карпатський смак” – дивимось у майбутнє разом! Їжте лише якісну їжу, не поспішайте, відчувайте всі смакові відтінки та отримуйте від процесу неабияке задоволення!

В Україні, дуже мало слоуфуд-ресторанів, але ви можете долучитися до цього руху на власній кухні. А також, до нашої дегустації, яку ми розробили саме для вас! Лише якісні продукти від наших виробників, автентика та спокійна атмосфера!

ГС “Карпатський смак” – за якісне майбутнє! Наше і наших дітей!