up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

ГС “Карпатський смак” відсвяткувала п’ять років!

П’ять років праці, досвіду та визнання. 24 листопада ГС «Карпатський смак» відсвяткувала своє 5 річчя, а також 5 – ть років від дня створення ТМ «Смак Українських Карпат».


З дня у день, крок за кроком, спілка активно працювала, аби показати Україні та світові, що Україна – багата країна, і нам є чим пишатися. Місія важлива – популяризувати традиційну культуру тваринництва та рослинництва, а також відновлювати перевірену віками рецептуру.


За 5 років, спілка зуміла об’єднати 30-ть виробників локальних продуктів, котрі прагнуть, аби більше українців могли споживати якісні продукти.


Без довіри, розуміння та підтримки «Карпатський смак» не був би такими міцним. Все стало можливим завдяки нашим іноземним колегам. Розвиток торгової марки «Смак Українських Карпат» є частиною швейцарсько-українського «Проекту розвитку органічного ринку в Україні у 2012–2018 рр.», який фінансує Швейцарська Конфедерація через Державний секретаріат з економічних питань SECO, а реалізовує Швейцарський дослідний інститут органічного сільського господарства FiBL разом із зацікавленими сторонами галузі та Міністерством аграрної політики та продовольства України. 


Міжнародні виставки та фестивалі, конференції, навчання та співпраця з іноземними партнерами дали поштовх рухатися вперед. 


2018 рік став для ГС «Карпатський смак» – надзвичайно важливим. В музеї архітектури та побуту «Шевченківський Гай», в садибі Зарічево, було відкрито дегустаційний зал. Тут можна спробувати локальні продукти із 4 –ох регіонів Карпат (Львівщина, Закарпаття, Прикарпаття та Буковина). Всі вони марковані ТМ «Смак Українських Карпат». 


Як зазначив голова Правління ГС «Карпатський смак» Павло Тізеш: «П’ять років ми будували фундамент. І нам це вдалося. Він міцний і надійний. Попереду багато роботи, але спільними зусиллями, щоденною працею і довірою, ми створимо грандіозний проект. 


Дякуємо усім за довіру та підтримку, і хто в цей день був разом із нами та розділив радість святкування.
Усім членам спілки, ЗМІ та друзям і колегам!