Автентичність, Смак, Якість

up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Станіславська сироварня

Молочна продукція

Директор Наталя Пальчак
м. Івано -Франківськ, вул. Незалежності 249/2
0958300788
palnasha@ukr.net
Молочна продукція

Станіславська сироварня – це сири з коров’ячого, козячого та овечого молока з кількох фермерських господарств сімейного типу. Окрім всіх необхідних сертифікатів, її засновниця Наталя Пальчак, особисто знайомиться  з господарями. Для неї основне побувати на фермі, побачити умови, в яких утримують тварин, а також чим вони харчуються. Це дає можливість отримати найкраще молоко для виготовлення сирів.

Як розповідає засновниця Станіславської сироварні, Наталя Пальчак, спочатку це була просто мрія. “Я самотужки відшукала всю існуючу інформацію про сироваріння в Інтернеті: вітчизняні та іноземні сайти і форуми, відео на Youtube, перечитала багато книг по сироварінню, їздила за кордон переймати досвід. Інформацію довелося збирати буквально по крупицях. Великим поштовхом для подальшого розвитку стало навчання у Ірини Дем’янюк, яка перша в Україні відкрила школу для сироварів, а я попала у її перший набір.

І все ж, навчання – це дуже добре, але найкращий вчитель – досвід. Чим більше працюєш з молоком, тим краще воно тебе «розуміє», і тим досконалішим буде кінцевий продукт. Адже молоко – це живий організм, і воно по-різному себе поводить з різними людьми, і навіть різної пори року та при різній погоді.

А взагалі, немає меж досконалості у сироварінні, адже навчатися та відточувати уміння і рецептуру можна і потрібно постійно. І це мені подобається, це дійсно творча і дуже цікава  справа”.

Станіславська сироварня – якісний продукт для найвибагливішого покупця.

Продукція “Станіславська сироварня”:

«Панна» – козиний, напівтвердий, місячної витримки;

«Пряна Панна» – козиний, напівтвердий, місячної витримки, з додаванням коріандру та пажитника (він дає горіховий присмак);

Зелений сир «Мольфар» – напівтвердий, молодий коров’ячий сир місячної витримки. В міру пряний, дещо пікантний, з базиліком, помідоркою і часником;

«Чорний черемош» – молодий коров’ячий сир. Пікантний, з часником, в обсипці з чорного перцю;

Сир «Ватра» – молодий коров’ячий сир з додаванням гвоздики, естрогону, чорного перцю та петрушки, в обсипці з копченої паприки;

Овечий сир «Довбуш» і «Довбуш з перцем».

Ну і, звичайно, «класика», з якої починають всі сировари: фета, качотта коровяча, качотта козина, качокавалло та інші.

 

Продукція виробника